Om os

MKs startede op i 2007 som en enkeltmandsvirksomhed, hvor ejer John F Jacobsen selv stod for alt, men med årene kom der større og større efterspørgelse, og i 2014 kom de første ansatte i systuen til.

Pr. 31. Maj 2018 er MKs overgået til et anpartsselskab. John F Jacobsen er indsat som direktør i den nye virksomhed, som nu hedder Møbelpolstrer og Kalechesmeden Sdr. Vium Aps.

Vi har hovedvægt på fremstilling og reparationer af bådekalecher, møbelpolstring, ompolstring, sol-, læ- og altansejl, reparation af fortelte til campingvogne. Men der udover har vi i vores systue lidt mindre niche produkter, bla. vores Back To Nature serie, køreslag til el scooter, samt diverse ad hoc opgaver.

Beliggenhedsmæssigt hører vi til i det vestjyske, helt nøjagtig i Sdr. Vium, som er en mindre landsby mellem Varde og Ringkøbing. Vi ønsker at forblive lokale, bla. for at være med til at bakke op om lokalsamfundet, og kunne være med til at skabe vækst og arbejdspladser i “Udkantsdanmark”. Udover fuldtidsansatte har vi også fleksjobbere ansat, da vi også ønsker at tage et socialt ansvar i lokalområdet.

Ønsker I at vide mere, er man meget meget velkommen til at kontakte os.